NOU in ROMANIA !!!!!


CONSILIERE PHISOCANINA !


Consiliere psihocanina sau rezolvarea situatiilor comportamentale ale cainelui dumneavoastra. ?


Specialistii in comportament si dresaj canin din toata lumea incearca sa rezolve anumite probleme psiho-comportamentale sau relationale ale cateilor din anumite familii (cu alti caini sau cu coamenii) pe cale psiholocica, nu prin metode dure, mecanice sau printr-un dresaj “force”.


Nu de fiecare data un comportament labil, dereglat din punct de vedere genetic sau datorat unei greseli de crestere poate fi inlaturat sau diminuat prin constringeri sau bataie. Peste 80 % dintre aceste cazuri de tulburari de comportament au fost rezolvate prin terapii individuale si de grup, prin sedinte de psihologie canina.


Tot mai frecvente sunt aparitiile consilierii psiho-canine in rezolvarea rapida , curata si fara urmari a numeroaselor situatii existentiale intre noi si caineleui nostru.


Organizatia noastra vine in sprijinul tuturor iubitorilor sau proprietarilor de caini care au diferite probeleme de relationare, emotionale sau de personalitate excesiva cu patrupedul din casa.


Specialistul nostru poate rezolva anumite probleme de tipul:

Rolul unui asemenea consiliere psihocanine este foarte important deoarece aici se pot rezolva toate problemele cainelui dumneavoastra fara urmari sau reactii adverse, fara sa fiti un bun chinolog.

Realizarea acestor sedinte de terapie canina se realizeaza de la 2 pina la 12 luni, schimband comportamentul cainelui pe toata perioada vietii lui.

Prin aceste terapii comportamentale se urmareste redarea pesonalitatii cainelui, a unui comportament normal fata de cei din jur, socializare constructiva si emotionala, obedienta fata de familie.